Snimanje iz zraka

Digitalvizija pruža usluge foto i video snimanja iz zraka koristeći posebno prilagođene bespilotnu letjelicu. U mogućnosti smo obavljati kvalitetna snimanja uz niže troškove i veći broj detalja, budući da naša letjelica može snimati s manjih visina. Razvoj na području r/c tehnologija otvorio je mogućnost aerosnimanja iz rakursa koji prije nisu bili mogući.

Iako se razvio iz hobija, ovaj vid snimanja brzo je prepoznat od strane mnogih profesionalnih snimatelja pa smo i  mi odlučili objediniti dugogodišnje iskustvo profesionalnog fotografiranja te upravljanja i modifikacija bespilotnih letjelica, a našim klijentima ponuditi jedinstvene kadrove koji se ne mogu postići tradicionalnim pristupom.

Naša letjelica ne ovise o poletno/sletnoj stazi a u mogućnosti je snimiti foto/video materijal u visokoj rezoluciji od razine tla do nekoliko stotina metara visine i opremljena je video linkom koji šalje sliku iz zraka te omogućuje kadriranje u realnom vremenu.

Prednosti:

  • Kadrovi s malih visina
  • Mogućnost polijetanja s bilo koje lokacije
  • Niža cijena usluga
  • Izrada interaktivnih aero panorama
  • Materijal može biti predan po slijetanju

Share / Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Art Pens web trgovina

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.