E-mail

Stabla No.12

Kat.broj: 235-2017
Cijena: 1.050,00 kn
E42A5935
E42A5936
Opis

Dimenzije: 13 cm dužina

Penkala je napravljena od oslikanog drva u akril tehnici renomiranog hrvatskog akademskog slikara Hrvoja Peruzovića. Završni sloj extra visoko poliranje. Ručna izrada i svaka penkala je unikatna.

Metalni uložak promjenjiv. Metalni djelovi su od vrlo kvalitetnog chroma i coppera.

Ekskluzivna kutija od umjetne kožStabla No.7e crne boje s logotipom. Unutrašnjost kartonski pliš.
Dimenzije D 16,5 * Š 6,5 * V 3

Umjetnik: Hrvoje Marko Peruzović je hrvatski je akademski slikar, grafičar, ilustrator, kipar i fotograf. Završio je grafički odjel Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn u Splitu. Diplomirao je slikarstvo 1995. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, studijski je boravio u Parizu, Milanu, Veneciji i Beču. Danas živi i radi u Bolu na otoku Braču. Tehnika kojom se najviše služi jest akrilika na platnu. Djela su mu izložena u muzejskim i inim zbirkama, izlagao je na kolektivnim i samostalnim izložbama u tuzemstvu i inozemstvu.

Share / Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Art Pens web trgovina

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.