Okviri za slike - Brač

Izrađivanja okvira za slike

Digitalvizija IN pruža svojim klijentima visoku kvalitetu izrade okvira po konkurentnim cijenama. Nudimo uokvirivanje slika, fotografija, likovne umjetnosti, ogledala, plakata, diploma, zahvalnica, itd. Naše usluge uključuju prilagođeno uokvirivanje, prilagodbu paspartua, natezanje platna, kaširanje kao i konzultacije s stručnim kadrom uz stručnu procjenu najboljih načina za zaštitu i unaprjeđenje estetike vaših djela.

Brza izrada pečata

Izrađujemo pečate po vašem ili našem predlošku uz korištenje nove revolucionarne tehnologija za izradu. Pečate predižete isti dan kad ste ih i naručili uz moderan izgled te zajamčenu savršenu reprodukciju i toniranje.

Ispis velikih formata

Nudimo ispise velikih formata na “jumbo-printeru” za različite namjene na različite medije iz role širine od metra, a dužine teoretski koliko god treba.
Pogodno za print jumbo-plakata, mega-boarda, banera i sl.

 

Uz sve navedeno nudimo vam i usluge fotokopiranja, skeniranja, printanja i uvezivanja dokumenata, sitne tiskarske usluge i DTP te kompjutersko izrezivanje folije i izradu natpisa, brodskih registracija i reklama.

Share / Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Art Pens web trgovina

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.